Zeetours wint Zoover Award beste cruise aanbieder!

28 / 03 / 2018 | Zeetours Blog-Zoover-Awards-2018

Woensdagavond 27 maart 2018 vonden de Zoover Awards 2018 plaats in Amsterdam. Er is massaal gestemd op de diverse reisorganisaties; er werden meer dan 102.000 stemmen geteld! Om kans te maken op een award was er een minimum van 250 stemmen nodig.

Bij de Zoover Awards is onderscheid gemaakt tussen reisorganisaties met het meeste aantal stemmen (populariteit) en het hoogste waarderingscijfer (beste). Hierdoor was het naast de grote reisorganisaties ook mogelijk voor de kleine(re) reisorganisaties om een award te winnen. Het waarderingscijfer is gebaseerd op de cijfers die gegeven zijn voor de aanbevelingsscore, klantvriendelijkheid en prijs/kwaliteitsverhouding.

De grote winnaars van de avond waren TUI, met de populairste zon- en wintersportvakanties, Kras met de populairste auto- en cruise-aanbieder en Tjingo met de beste aanbieder van zonvakanties. Laatstgenoemde had een waarderingscijfer van maar liefst een 9,7, welke het hoogste van de avond was.

Zeetours is op de eerste plaats geëindigd in de categorie beste cruise aanbieder. Met een gemiddelde score van een 9,3 liet zij Kras achter zich. Kras werd een goede tweede met een 8,9. Voor de categorie populairste cruise aanbieder waren de rollen omgedraaid; Kras eindigde op de eerste plaats en Zeetours als tweede.

Een nieuwe categorie is aan de Zoover Awards toegevoegd; de Beste Aangepaste Vakantie-aanbieder. Consumenten konden niet stemmen in deze categorie, dit werd verzorgt door een jury. Zoover heeft deze categorie dit jaar in het leven geroepen om meer aandacht te geven aan reisaanbieders die het mogelijk maken voor mensen met een beperking om op vakantie te gaan. Tendens Vakantie ging er met de prijs vandoor.

Meer Nieuws

Terug naar nieuwsoverzicht


Meer Persberichten

Terug naar persberichten