Silver Discoverer gedoopt in Singapore

25 / 03 / 2014 | Zeetours

Silver Discoverer officieel gedoopt.

Een derde expeditieschip, Silver Discoverer, maakt sinds vandaag officieel deel uit van de vloot van Silversea Expeditions, na de voltooiing van een feestelijke doopplechtigheid bij het Marina Bay Cruise Centre in Singapore.

Traditionele doop

Silversea’s Chairman Manfredi Lefebvre d’Ovidio was met zijn Senior Excecutive team aanwezig bij de doopplechtigheid in Singapore, compleet met een traditionele Chinese leeuwendans en kleurrijke Bhangra dansers. De eer van het doorknippen van een ceremonieel lint, viel ten deel aan Elda Turco Bulgherini, professor in het zeerecht aan de universiteit van Rome, die hiermee de Silver Discoverer verwelkomde bij de vloot van Silversea Expeditions.

Luxe expeditieschip

De Silver Discoverer, voorheen varend onder de naam Clipper Odyssey, is door Silversea Expeditions volledig gerenoveerd om aan de hoge eisen van de luxe rederij te voldoen. Maximaal 120 gasten kunnen worden gehuisvest in 62 suites met zeezicht, elke met compleet nieuw meubilair, elegant tapijt, een complete minibar, luxe bedden met Pratesi bedlinnen, flatscreen televisie en een luxe badkamer met regendouche en fraaie marmeren afwerking. Een aantal suites beschikt tevens over een privé balkon. De algemene ruimten aan boord bestaan uit onder andere een restaurant, de main lounge waar onder andere lezingen worden gehouden, The Discoverer Lounge waar kan worden ontbeten en gelunched, The Grill waar buiten kan worden gedineerd en een buitenbar met klein zwembad. Het zonnedek is compleet vernieuwd, waarbij ook een fitness, schoonheid- en massageruimte zijn toegevoegd.

Unieke expeditie ervaring

Gasten aan boord van de kleinschalige luxe Silver Discoverer, kunnen enkele van de meest afgelegen regio’s van de wereld ontdekken en hierbij gebruik maken van een zeer uitgebreid programma aan boord, met onder andere lezingen over de bestemmingen, foto presentaties, maar ook Zodiac excursies, begeleid door veldexperts op het gebied van bijvoorbeeld ornithologie, geologie, antropologie en biologie of historici.

Meer informatie

Cruisespecialist Zeetours Cruises, informeert u graag over de vele mogelijkheden met de Silver Discoverer, of één van de andere schepen van Silversea Expeditions, zoals de Silver Explorer. Zeetours Cruises kan hierbij een reis om maat samenstellen, compleet met vliegreis en eventuele aansluitende (hotel)arrangementen. Silversea Expeditions maakt deel uit van rederij Silversea Cruises, dat naast expedities cruises, ook wereldwijde luxe cruises aanbied met een vijftal luxe 5-sterren schepen.

 

Meer Nieuws

Terug naar nieuwsoverzicht


Meer Persberichten

Terug naar persberichten