Seabourn huurt design icoon Tihany in

20 / 03 / 2014 | Zeetours

Seabourn contracteert design icoon Tihany.

Zojuist is bekend gemaakt dat top designer Adam D. Tihany is gevraagd om het in- en outdoor design te verzorgen van het nieuw te bouwen Seabourn schip, dat in 2016 zal worden opgeleverd. Tihany is onder andere verbonden aan de New York School of Interior Design en is Art Director van het Culinary Institute of America.

Perfecte match met Seabourn

Tihany is als top-designer bekend om onder andere een groot aantal restaurant projecten voor bekende culinaire chefs zoals Thomas Keller, Daniel Boulud, Charlie Palmer, Paul Bocuse en Wolfgang Puck. Maar ook in de wereld van luxe top hotels heeft hij grote opdrachten succesvol uitgevoerd, waaronder desing projecten voor het Mandarin Oriental in Las Vegas, het Oberoi Hotel in New Delhi en het Cipriani hotel in Venetië. Volgens Seabourn’s President Rick Meadows, zijn Adam Tihany’s grote artistieke capaciteiten een perfecte match met het Seabourn product. Zijn designs raken de essentie van ultra-luxe, met aandacht voor ontspannen elegantie en een volledige integratie van de persoonlijkheid van het merk waar hij voor werkt. Volgens Tihany zélf is zijn doel om een prachtig en uniek nieuw Seabourn te ontwerpen dat Seabourn’s aandacht voor detail weerspiegelt en zorgt dat haar gasten zich welkom en thuis voelen aan boord.

Seabourn vloot uitbreiding

Het nieuwe schip is een voortzetting van de vloot uitbreiding die Seabourn in 2009 in gang zette met de lancering van de Seabourn Odyssey. In deze prijswinnende klasse, werden in 2010 de Seabourn Sojourn en in 2011 de Seabourn Quest aan de vloot toegevoegd. Het nieuwe schip zal op deze zogenaamde Odyssey-class schepen zijn gebaseerd, met de toevoeging van één extra dek en een aantal nieuwe publieksruimtes. Naar verwachting zal het schip iets meer dan 600 passagiers kunnen accommoderen, waarmee Seabourn’s hoge ratio van ruimte per gast wordt gewaarborgd. Alle suites zullen beschikken over een privé-balkon en de verhouding bemanning/passagiers zal net als op de andere schepen rond de 1 op 2 zijn.
Meer informatie over de Seabourn schepen, routes en prijzen, is terug te vinden op de website van Zeetours Cruises.

Meer Nieuws

Terug naar nieuwsoverzicht


Meer Persberichten

Terug naar persberichten