Royal Caribbean voorziet gehele vloot van de exclusieve high-speed internet service VOOM!

04 / 05 / 2016 | Zeetours

Vanaf heden maakt Royal Caribbean International de exclusieve high-speed internet service VOOM beschikbaar op haar gehele vloot. Deze internet service, de snelste op zee, zal beschikbaar zijn op alle 24 innovatieve schepen van de Royal Carribean International familie. VOOM zorgt ervoor dat alle gasten van Royal Caribbean International altijd verbonden zijn om hun favoriete muziek, films en TV shows te streamen. Of er nou jaloersmakende vakantie foto’s op Instagram of Snapchat worden gepost of video gesprekken worden gevoerd via FaceTime of Skype, reizigers kunnen alles in real-time en onmiddellijk delen met het thuisfront en volgens. De gasten kunnen, terwijl zij relaxen aan het zwembad de nieuwste afleveringen van hun favoriete TV show of de nieuwste films kijken.

‘’VOOM zorgt voor revolutionaire ervaringen aan boord voor de gasten alsmede de crew. Het is echt een doorbraak voor de industrie’’ aldus Michael Bayley, President & CEO van Royal Caribbean International. Hij vervolgt ‘’Alles wat onze gasten en crew thuis online doen, kunnen ze nu ook doen aan boord van al onze schepen en over de hele wereld’’.

Royal Caribbean International staat bekend om de meest innovatieve schepen op zee. Om de nieuwste en meest geavanceerde technologie beschikbaar te maken op alle 24 schepen heeft Royal Caribbean International een significante investering gedaan en zal continue de vloot blijven upgraden naar de nieuwste technologieën.

Door een combinatie van Wi-Fi providers is het mogelijk voor Royal Caribbean International om over de gehele breedte en lengte van het schip meer bandbreedte aan te bieden dan elke andere rederij. De verbeteringen zorgen voor ten minste twee keer sneller internet als voorheen.
Gasten kunnen aan boord op alle Royal Caribbean International schepen genieten van het snelste internet en kiezen uit twee opties:

 

 

Bekijk hier alle Royal Caribbean cruises

Meer Nieuws

Terug naar nieuwsoverzicht


Meer Persberichten

Terug naar persberichten