Royal Caribbean International investeert in privé-eilanden

22 / 03 / 2018 | Zeetours Blog-RCI-CocoCay-waterpark

Zoals vele grote rederijen privé-eilanden hebben, heeft Royal Caribbean International dat ook. Met het nieuwe privé-eiland CocoCay, in de Bahama’s, wil de Amerikaanse rederij een begin maken aan een fantastische vakantie op het eiland.

Michael Bayley, directeur en CEO van Royal Caribbean International stelde dat de schepen in de vloot al een ervaring op zich zijn, maar dat de bestemmingen een minstens zo belangrijk onderdeel zijn van een cruisevakantie. Met de introductie van de Perfect Day Island Collection wil hij de meest gedenkwaardige vakanties creëren. Het exclusieve eiland zal dé ultieme familie bestemming in de Caribbean worden. Het concept heet dan ook: “Perfect Day at CocoCay.”

De schepen van Royal Caribbean International zullen vertrekken uit New York, Maryland en Florida en zullen aanmeren bij Cococay. Hier zal CocoCay haar gasten geweldige vakantie ervaringen bieden zoals alleen Royal Caribbean International dat kan! De transformatie van het eiland zal beginnen in september 2018, waarbij als eerste een nieuwe pier wordt gebouwd. In de lente van 2019 zal het merendeel van de vernieuwde faciliteiten open zijn. In november 2019 zal ook de Coco Beach Club geopend zijn.

CocoCay is niet het enige eiland welke tot de Perfect Day Island Collection zal behoren. Andere eilanden in Azië, Australië en ook weer de Caribbean zullen later aangekondigd worden.

De hoogtepunten van CocoCay zijn onder andere:

Nieuwsgierig geworden hoe CocoCay eruit komt te zien? Bekijk dan hier een exclusief voorproefje van het fantastische privé-eiland.

Meer Nieuws

Terug naar nieuwsoverzicht


Meer Persberichten

Terug naar persberichten