Oprah Winfrey wordt doopmoeder Nieuw Statendam

28 / 06 / 2018 | Zeetours Nieuwbericht-HAL-Oprah

Holland America Line heeft de doopmoeder van de Nieuw Statendam bekend gemaakt. De doopmoeder van het nieuwste schip is niemand minder dan Oprah Winfrey. De Nieuw Statendam wordt momenteel gebouwd in Marghera, de scheepswerf van Fincantieri in Italië. De datum voor de doop wordt op een later moment onthuld.

De president van Holland America Line verteld dat de rederij diep vereerd is met Oprah Winfrey als doopvrouwe van de Nieuw Statendam. “De eeuwenoude maritieme traditie van het kiezen van een doopvrouwe voor een nieuw schip bestaat al meer dan 4000 jaar. Het wordt als essentieel beschouwd om voorspoed en bescherming voor het schip en de gasten te brengen”.

Oprah Winfrey is al langer representatief voor Holland America Line. Zo begon de samenwerking in 2017 met het uitgeven van O, The Oprah Magazine. Deze samenwerking wordt overigens verlengd tot 2019. Hierbij staat de inspirerende kracht van reizen en O’s sterke toewijding aan verbinding en persoonlijke groei centraal.

Op Holland America Line cruises in Noord-Amerika kunnen gasten deelnemen aan diverse activiteiten ontwikkeld samen met redacteuren van het magazine. Het gaat hierbij om meditatie, beweging, gezond eten en meer.

Alvast een cruise boeken met de Nieuw Statendam? Bekijk het aanbod van Zeetours Cruises hier!

Meer Nieuws

Terug naar nieuwsoverzicht


Meer Persberichten

Terug naar persberichten