Nieuwe restaurants Celebrity Egde bekendgemaakt!

01 / 03 / 2018 | Zeetours blog-Celebrity-Edge-luminae-at-the-retreat

Gisteren heeft Celebrity Cruises een aantal nieuwe restaurants onthuld die aan boord van de Celebrity Egde zullen zijn. Het nieuwe cruiseschip van Celebrity Cruises zal in november vanuit Fort Lauderdale in de vaart gaan.

De bekendmaking omvatte de belangrijkste eetzalen van het schip, maar liefst vier, welke verdeeld zijn over twee dekken. Elk restaurant biedt een uniek concept. Alle vier de restaurants bieden plaats voor ongeveer 360 gasten en delen in principe hetzelfde basismenu met andere gerechten, welke allen uniek zijn voor elk restaurant.

Het Blu Restaurant is exclusief voor de passagiers die verblijven in de AquaClass hutten. Vanwege de populariteit van het Blu Restaurant op haar zusterschepen was het reden genoeg om het restaurant aan boord van de Celebrity Edge terug te halen. Het nieuwe en verbeterde menu van het Blu Restaurant biedt heerlijke, frisse smaken en een inventieve keuken aangevuld met een uitgebreide lijst van duurzame en biologische wijnen.

Passagiers die verblijven in één van de suites kunnen profiteren van toegang tot het privérestaurant Luminae. Het meest chique restaurant van het schip biedt een menu dat dagelijks veranderd en welke niet beschikbaar zijn in een ander restaurant aan boord.

Ervaar de romantiek van het Parijse voorjaar in het Normandie Restaurant. Het rustieke restaurant biedt moderne Franse gerechten in een luxe en verfijnd ontwerp. Proef zowel klassieke als gewaagde gerechten en geniet van de elegante sfeer van het restaurant.

Liefhebbers van de Italiaanse keuken zullen verwend worden in restaurant Tuscan. Ontdek de heerlijke ambiance met een modern klassiek ontwerp geïnspireerd op Italiaanse mode en film, en overheerlijke gerechten geïnspireerd op authentieke Zuid-Italiaanse eetgelegenheden. Het menu van Tuscan bevat hartige Italiaanse gerechten, met zelfgemaakte pasta’s, bereid met een rustieke flair.

Wilt u zelf de culinaire dinerervaring aan boord meemaken? U kunt hier alvast een plekje aan boord van de Celebrity Edge bemachtigen.

Meer Nieuws

Terug naar nieuwsoverzicht


Meer Persberichten

Terug naar persberichten