Nieuwe gastenverblijven in Denali Resort Holland America Line

01 / 02 / 2018 | Zeetours blog-denali-chalet

Vanaf 2019 biedt Holland America Line nieuwe, luxe gastenverblijven aan in het Denali Resort in Alaska. Het resort is onderdeel van haar Alaska Land & Sea Journeys en wordt uitgebreid met maar liefst 99 kamers.

Zo zal Holland America Line de allereerste junior suites in het resort toevoegen. De 55 nieuwe junior suites zijn voorzien van een balkon, een groot woongedeelte en meer voorzieningen voor haar gasten.

De nieuwe, luxe gastenverblijven zijn een toevoeging op het landprogramma in Denali dat Holland America Line aanbiedt. Onder andere het McKinley Chalet Resort hotel en de Denali Square Complex zijn onderdeel van het resort. Laatstgenoemde is een ontmoetingsplek om te ontspannen, dineren, winkelen en genieten van de aangeboden entertainment en muziek. De nieuwe gastenverblijven zullen ten westen van de Denali Square liggen.

Het nieuwe project bestaat uit drie verdiepingen en zal naast de junior suites ook standaardkamers toevoegen. Deze kamers hebben een klassieke uitstraling. Ook heeft elke verdieping een centrale lobby in de open lucht. De derde verdieping heeft een open ruimte met een fantastisch panoramisch uitzicht.

Enthousiast geworden? Boek nu uw Alaska cruise en reserveer uw gastenverblijf in het Denali Resort! U kunt alleen een gastenverblijf in het Denali Resort boeken in combinatie met een Alaska cruise.

Voor meer informatie of vragen over het Denali Resort kunt u contact opnemen met onze cruisespecialisten.

Meer Nieuws

Terug naar nieuwsoverzicht


Meer Persberichten

Terug naar persberichten