Nieuw concept “Rhythm of the Caribbean” voor Princess Cruises

29 / 03 / 2018 | Zeetours Blog-Parrot-in-the-Piazza

Princess Cruises heeft een nieuw concept aan boord van haar schepen; Rhythm of the Caribbean. Het nieuwe concept biedt haar passagiers welke in de Caribbean varen, een nieuwe ervaring aan boord met vele nieuwe activiteiten. Zo kunnen passagiers onder andere genieten van nieuwe gerechten en cocktails, meer entertainment en van “Parrots in the Piazza.”

Het Rhythm of the Caribbean-programma zal voor het eerst worden toegevoegd aan boord van de Caribbean Princess, in mei 2018. Vanaf dan zal het programma ook aan boord van andere schepen in de Princess-vloot verschijnen.

Het programma bevat:

Tony Roberts, vice-president Verenigd Koninkrijk en Europa, stelde dat het Caribisch gebied tot leven wordt gebracht, zowel op als naast onze schepen via een verscheidenheid aan excursies aan land. Het ‘Rhythm of the Caribbean’-programma zal een fantastische scala aan ervaringen brengen, van achterover leunen en ontspannen op het bovendek met een tropische cocktail tot aan ouders die hun kinderen vergezellen voor een piratenfeest.

‘Parrots in the Piazza’ is geïnspireerd op het succesvolle “Puppies in the Piazza” aan boord van de Alaska cruises. Met deze kleurrijke en vrolijke variant zal er een nieuwe ervaring worden toegevoegd.

Meer Nieuws

Terug naar nieuwsoverzicht


Meer Persberichten

Terug naar persberichten