Marcel Veenhuizen directeur van Zeetours Cruises B.V.

03 / 06 / 2015 | Zeetours

Marcel Veenhuizen start per 29 juni 2015 als directeur van Zeetours Cruises. Hij volgt ad interim directeur Hans Klinge op die als adviseur bij Zeetours Cruises betrokken zal blijven. Marcel heeft diverse leidinggevende functies binnen de reissector vervult zoals directeur Webretail bij Airtrade, manager Travel Services bij Schiphol en COO bij @Leisure. Ook was Marcel senior consultant bij KPMG en uitgever bij Reed Elsevier.

“Met de ruime management en e-commerce ervaring van Marcel binnen- en buiten de reissector en Marcels ondernemende aanpak hebben we de juiste man gevonden om Zeetours Cruises verder uit te bouwen als de meest vooraanstaande cruisereisspecialist in Nederland ” aldus René Klawer CEO van De Reispecialisten Groep.

“Na de laatste jaren als zelfstandig ondernemer voor opdrachtgevers binnen-en buiten de reissector te hebben gewerkt, start ik met groot enthousiasme aan de inspirerende opdracht om verdere groei van Zeetours Cruises en Cruisedirect te realiseren. De groeipotentie van de cruisemarkt in Nederland in combinatie met de grote specialistische kennis van het management en de gemotiveerde medewerkers van Zeetours Cruises maken de uitdaging alleen maar mooier ” zegt Marcel Veenhuizen.

Meer Nieuws

Terug naar nieuwsoverzicht


Meer Persberichten

Terug naar persberichten