Love Boat kapitein opnieuw in actie

13 / 02 / 2014 | Zeetours

Real-life Love Boat.

Het was bijna 54 jaar geleden dat het Nieuw-Zeelandse echtpaar Beverly en Colin McConachie elkaar het ja-woord gaven, maar het stel zag er nog minstens zo verliefd uit als destijds, op het moment dat zij hun trouwgelofte opnieuw bevestigden aan boord van een real-life Love Boat, het luxe cruiseschip Sun Princess.

Captain Stubing

In het kader van een Nieuw-Zeelandse radio competitie, in de aanloop naar Valentijnsdag, werden 14 echtparen uitgenodigd om aan boord van de Sun Princess in Auckland hun trouwgelofte opnieuw af te leggen. Uniek hierbij was dat deze gelofte werd afgenomen door niemand minder dan de 82 jarige Gavin MacLeod, ofwel Captain Stubing uit de jaren 70 tv-hit Love Boat.

Love is in the air

MacLeod werkte vele jaren als ambassadeur voor Princess Cruises, waarvan maar liefst vijf schepen destijds als decor fungeerden voor Love Boat, inclusief de oorspronkelijke Sun Princess. Met veel enthousiasme én uiteraard in vol kapteins ornaat, nam hij het stel de gelofte af in een unieke setting op het top-deck van het schip. Compleet met een grote witte bruidstaart, rozenblaadjes op de grond en een champagne fontein, verklaarden Beverly (74) en Colin (76) elkaar opnieuw de liefde. Het geheim van een lang en gelukkig huwelijk? Volgens deze grootouders van drie kleinkinderen, simpelweg gelegen in een gezonde portie geduld met elkaar, ook in het heetst van de strijd. “It’s just wonderful, love is in the air,” verklaard MacLeod achteraf, gevolgd door de opmerking dat een evenement als dit eigenlijk jaarlijks zou moeten plaatsvinden.

Princess Cruises

Interesse in uw eigen ‘Love Boat’ avontuur aan boord van een Princess cruiseschip? Cruise specialist Zeetours Cruises in Rotterdam biedt wereldwijde cruises aan met Princess, desgewenst in combinatie met een vliegreis.

Meer Nieuws

Terug naar nieuwsoverzicht


Meer Persberichten

Terug naar persberichten