Insignia van Oceania terug in de vloot

13 / 05 / 2014 | Zeetours

Afgelopen donderdag was een opwindende en emotionele dag voor de hele staff van Oceania Cruises: De Insignia keerde terug in de vloot. Na een periode van 2 jaar waarin het schip gecharterd was, keert het nu terug na een 50 miljoen dollar kostende ‘refurbishment’. Zo heeft Oceania Cruises weer 5 schepen in de vaart. De zusterschepen Regatta en Nautica zullen de komende weken een zelfde transformatie ondergaan.

Tijdens de intensieve renovatie zijn onder andere alle Suites en hutten voorzien van stijlvol nieuw meubilair. De Penthouse Suites zijn voorzien van nieuwe kleuren met als thema ‘sea, sun and sky’. De Owners- en Vista Suites zijn uitgerust met nieuwe ruime douches die net zo groot zijn als uw badkamer thuis!

De algemene ruimtes van de Insignia hebben ook een nieuw uiterlijk gekregen. De uitgebreide raampartij bij de Horizons lounge geeft een nog spectaculairder uitzicht bij zonsondergang, mede door het nieuwe interieur met de kleuren cacao bruin en mint. Voor degene die dachten dat de Canyon Ranch SpaClub® onmogelijk nog meer rustgevend kon worden: het is toch gelukt.

Lees alles over de renovatie van de Insignia op het blog van Oceania Cruises

Meer Nieuws

Terug naar nieuwsoverzicht


Meer Persberichten

Terug naar persberichten