Holland America breidt Blues Club uit

06 / 02 / 2014 | Zeetours

Holland America breidt B.B. King’s Blues Club uit.

Holland America heeft zojuist besloten om vanwege de enorme populariteit, de eerste B.B. King’s Blues Club aan boord van haar cruiseschip Eurodam, uit te breiden naar maar liefst vier andere Holland America schepen. Naast de Eurodam zullen ook de schepen Noordam, Nieuw Amsterdam, Westerdam en Zuiderdam, allen in het assortiment van Zeetours Cruises, in 2014 over dit muzikale top entertainment concept gaan beschikken.

B.B. King’s elke avond volgeboekt

Volgens Rick Meadows, Executive Vice President Marketing, Sales en Gastprogramma’s bij Holland America Line, is de Blues Club elke avond volgeboekt aan boord van de Eurodam. Het hoort inmiddels dan ook tot het best gewaardeerde entertainment aan boord, aldus Meadows. Met de uitbreiding naar een viertal andere Holland America Line schepen, krijgen meer van onze gasten de gelegenheid om van deze getalenteerde musici en hun spetterende optredens te genieten.

Koning van de Blues

B.B. King’s Blues Club is vernoemd naar Riley Ben King, die als koning van de blues meer dan vier decennia lang platen heeft opgenomen. De club biedt een ideale mix van live muziek en het beste eten van het Zuiden van de States, met smaken van New Orleans tot aan de Mississippi Delta. Op de genoemde schepen wordt de Queen’s lounge volledig omgetoverd tot een levendige nachtclub. Het speciale podium met hangende gitaren is gemaakt naar voorbeeld van de gelijknamige club in Memphis en er worden exclusieve cocktails geserveerd op basis van rum, fruitlikeuren en sappen.

Meer Nieuws

Terug naar nieuwsoverzicht


Meer Persberichten

Terug naar persberichten