Harmony of the Seas introduceert nieuwe shows, originele producties en nog veel meer…

14 / 01 / 2016 | Zeetours

Het nieuwste, meest besproken schip van dit moment en tevens het grootste cruiseschip ter wereld de Harmony of the Seas, gaat vanaf begin mei 2016 vanuit Southampton varen. Op 24 mei zal het schip aanleggen in Rotterdam als onderdeel van haar allereerste cruise, daarna zal het schip het zomerseizoen vanuit Barcelona en Rome 8-daagse Middellandse Zee cruises aanbieden.  De innovatieve rederij Royal Caribbean licht alvast een tipje van de sluier op over al het entertainment dat de gasten te wachten staat. Van ‘hot summer nights’ in de Broadway musical, Greace tot high tech ijs shows in Studio B en van de duizelingwekkende salto’s in het diepste zwembad op zee tot een heuse Hollywood Studio waar interactieve spellen worden aangeboden. Entertainment wordt naar een hoger niveau getild en gasten mogen het onverwachte verwachten.

Het 1380 stoelen tellende Royal Theatre is uitgerust met de meest moderne apparatuur waardoor de ervaring beter is dan in de meeste traditionele theaters aan land. In dit theater vinden 2 headline shows plaats:

Op Oasis Class Schepen werd al eerder het bijzonder spectaculaire Aquatheatre geïntroduceerd.
Aan boord van Harmony of the Seas zullen naast de twee 10 meter hoge duikplanken nieuwe hoogstandjes worden gecreëerd die garant staan voor adembenemende shows. Nieuwe shows zijn:

IJsshows maken de sprong naar de toekomst. Schaatsers van wereldklasse laten hun kunsten zien op een hightech combinatie van HD video en echt ijs waarin fantasie en realiteit in elkaar opgaan.
De nieuwe shows zijn 1887, een originele productie rondom in het leven van Jules Verne en iSkate Showcase waar de schaatsers hun beste kunsten laten zien.

Het bonkende hart van het schip is de winkelstraat, Royal Promenade waar de rederij de traditie voortzet van thema avonden en parades.

Harmony of the Seas wordt het grootste cruise schip ter wereld met 16 passagiersdekken, een bruto tonnage van 227.000 en biedt accommodatie aan 5497 gasten bij een bezetting van 2 personen per hut. Harmony of the Seas zal de 7 buurten (Central Park, Board Walk, Royal Promenade, the Pool & Sports Zone, Vitality at Sea Spa & Fitness Center, Entertainment Place en Youth Zone), bekend van de andere Oasis Class schepen overnemen.

Klik hier voor de nieuwste video van Harmony of the Seas. En klik hier voor alle cruises met de Harmony of the Seas.

Meer Nieuws

Terug naar nieuwsoverzicht


Meer Persberichten

Terug naar persberichten