HAL introduceert innovatief interieur bij ms Koningsdam

14 / 11 / 2014 | Zeetours HAL-Koningsdam

Met de verwelkoming van het nieuwe schip, ms Koningsdam, dat vanaf februari 2016 aan de vloot wordt toegevoegd, introduceert de Holland America Line een nieuw en innovatief design. Als eerste schip in de nieuwe ‘Pinnacle klasse’ combineert het 2.650 bedden tellende passagiersschip een fris en eigentijds interieur dat perfect aansluit bij de gerenommeerde klassieke elegantie die u van de HAL gewend bent.

U kunt u nu een eerste blik werpen op een gedeelte van het nieuwe interieur op de speciaal geopende website voor het ms Koningsdam. De HAL zal de ontwikkeling van ons nieuwste schip de komende maanden verder onthullen door middel van sprekend beeldmateriaal, video’s, scheepsfeiten en meer details over het interieur.

Ontwerper Tihany’s metaforische benadering van het nieuwe interieur van het ms Koningsdam is, met vloeiende rondingen en sierlijke lijnen, geïnspireerd door de ‘architectuur van de muziek’.”Zodra gasten aan boord van het ms Koningsdam komen, is de herkenbaarheid van het Holland America Line schip direct zichtbaar maar zullen ze ook verrast worden door diverse vooruitstrevende interieurelementen,” aldus Stein Kruse, CEO van de Holland America Group. “Met het onthullen van de eerste beelden en de video van het ms Koningsdam lichten we een tipje van de sluier op van het innovatieve interieur. De komende maanden zullen we diverse innovatieve elementen onthullen, die samen met onze klassieke kenmerken een geheel nieuwe cruise-ervaring creëren.”

Cruises met het ms Koningsdam zijn overigens boekbaar per 1 december 2014.

Meer Nieuws

Terug naar nieuwsoverzicht


Meer Persberichten

Terug naar persberichten