Encore en Ovation voor Seabourn

29 / 01 / 2015 | Zeetours Seabourn-logo

Seabourn heeft gisteren de namen van de twee nieuwe schepen bekend gemaakt die aan de ultra-luxe vloot worden toegevoegd.

Seabourn Encore en Seabourn Ovation zijn de namen van de schepen die respectievelijk in het najaar van 2016 en het voorjaar van 2018 gelanceerd worden.

De Seabourn Encore en Seabourn Ovation zullen voortbouwen op de populaire Odyssey-klasse schepen van Seabourn (Seabourn Odyssey, Seabourn Sojourn en Seabourn Quest). Met de toevoeging van de twee nieuwe schepen zal Seabourn de jongste en meest moderne ultra-luxe vloot in de industrie hebben.

“Seabourn Encore en Seabourn Ovation zullen worden toegejuicht in zowel scheepsontwerp als gasten ervaring,” zei Seabourn president Richard Meadows. “Beide woorden, Encore en Ovation, zijn een eerbetoon aan het enorme succes en de uitstekende prestaties van onze huidige schepen. Ze zijn de perfecte namen om de uitbreiding van de vloot van Seabourn te vieren.”

Hospitality design icoon Adam D. Tihany zal het interieur van beide nieuwe schepen ontwerpen, geïnspireerd op de rijke geschiedenis van yachting. Hij ontwerpt alle in- en outdoor openbare ruimtes, waaronder de meerdere eetgelegenheden, de Spa, showrooms, casino en lounges, het buitenterras en de populaire Seabourn Square, het sociale middelpunt van het schip met een club-achtige sfeer. De nieuwe schepen bieden ruimte voor 604 gasten en elke suite wordt voorzien van een eigen verandah. Het moderne design en de innovaties zijn in harmonie met Seabourn’s reputatie voor ingetogen elegantie.

Meer Nieuws

Terug naar nieuwsoverzicht


Meer Persberichten

Terug naar persberichten