Disney Cruise Line’s spectaculaire 2015 routes!

31 / 03 / 2014 | Zeetours Disney-Cruise-Line-Disney-Wonder-2-Deck

Disney Cruise Line onthult 2015 programma.

Disney Cruise Line heeft aangekondigd in zomer 2015 niet alleen terug te keren naar de Middellandse Zee, maar ook een nieuwe magisch koers te zetten naar Noord-Europa. Het is voor het eerst dat Disney onder andere de Noorse Fjorden, IJsland en de Faroer Eilanden gaat aanbieden.

Met veel enthousiasme ontvangen

Het nieuws dat Disney Cruise Line terugkeert in Europa is bij cruisespecialist Zeetours Cruises, Official Partner voor Disney Cruise Line in Nederland, met groot enthousiasme ontvangen. “Met de toenemende focus op de Europese cruisemarkt in de afgelopen jaren, heeft Disney Cruise Line inmiddels een behoorlijke bekendheid en populariteit opgebouwd in Nederland”, zegt Marcel von Rotz, directeur van Zeetours Cruises. “Het unieke cruiseproduct van Disney slaat enorm aan bij met name families en gezinnen. Met de doorlopende vernieuwing en uitbreiding van routes, worden niet alleen de first-time cruisers, maar ook diegenen die reeds met Disney hebben gevaren en op zoek zijn naar nieuwe ervaringen, op hun wenken bediend. Wij verwachten dat de populariteit hiermee alleen nog maar verder zal toenemen”, aldus von Rotz.

Spectaculaire Europese routes met de Disney Magic

Naast de bekende 6- en 8-daagse cruises vanuit Barcelona naar de Westelijke Middellandse Zee in augustus, zet de Disney Magic nu ook koers naar het Noorden van Europa. Zo komen er twee geheel nieuwe 8- en 10-daagse cruises naar de Noorse Fjorden van uit Kopenhagen met onder andere Stavanger, Alesund, Geiranger en Bergen in de route én komt er een nieuwe 12-daagse cruise naar de Fjorden in combinatie met Akureyri en Reykjavik in IJsland en Torshavn op de Faroer Eilanden. Vanuit Kopenhagen en Dover wordt tevens een viertal keer de Oostzee bevaren, met 8- en 13-daagse cruises.

Ontdek Alaska met de Disney Wonder

Met de 8-daagse Alaska cruises met de Disney Wonder vanuit Vancouver, worden ook families in de gelegenheid gesteld om in een kindvriendelijke atmosfeer dit adembenemende vaargebied te ontdekken. Het binnenvaren van de Tracy Arm fjord, met zicht op de imposante Sawyer gletsjer is een avontuur voor jong en oud en vanuit Skagway, Juneau en Ketchikan is er een breed scala aan optionele excursiemogelijkheden.

Caribbean en Bahamas blijven populair

Het Caribisch gebied is een ‘blijver’ in het portfolio van Disney Cruise Line. Vaar vanuit Port Canaveral en Miami naar de Cayman Islands, ontdek Maya Ruines vanuit Cozumel, of luister op St. Thomas naar spannende verhalen over de beruchte piraat ‘captain Blackbeard’. Eén van de absolute toppers tijdens de cruise is een bezoek aan het eigen privé-eiland Castaway Cay, waar je kunt relaxen aan goudgele stranden, kunt paardrijden of snorkelen én wordt getracteerd op een heerlijke strand barbeque.

Meer informatie

Cruisespecialist Zeetours Cruises kan je als ‘Official Partner’ voor Disney Cruise Line in Nederland, alles vertellen over de mogelijkheden van Disney Cruise Line. Naast de cruise, biedt Zeetours Cruises desgewenst ook complete arrangementen aan inclusief vliegreis en (Disney) hotelovernachtingen.

 

Meer Nieuws

Terug naar nieuwsoverzicht


Meer Persberichten

Terug naar persberichten