Disney Cruise Line komt in 2017 naar Amsterdam

13 / 04 / 2016 | Zeetours Disney-Cruise-Line-Mickey-Goofy

In 2017 zal Disney Cruise Line voor de eerste keer Amsterdam bezoeken. De Disney Magic, één van de vier Disney schepen, maakt een tussenstop in de hoofdstad van Nederland op routes in Europa in de zomer van 2017. Disney Cruise Line heeft de nieuwe routes en nieuwe havens voor 2017 aangekondigd, waaronder nieuwe bestemmingen in Europa en Alaska. Disney Cruise Line komt in de zomer van 2017 ook terug naar Noorwegen, de Britse Eilanden, de Middellandse Zee, het Caribisch gebied en de Bahama’s.

Op 13 mei 2017 begint de Disney Magic aan een trans-Atlantische overtocht van 15 nachten van Port Canaveral (Florida) naar Kopenhagen, met een tussenstop in Amsterdam. Gasten aan boord kunnen genieten van de Amsterdamse grachten, tulpenvelden, windmolens en een bezoek brengen aan de wereldberoemde musea waar werken van Rembrandt, Vermeer en Van Gogh te bewonderen zijn.
De Disney Magic legt ook aan in Amsterdam op de route van 10 nachten in Noord-Europa, die op 18 juni 2017 vertrekt van Kopenhagen (Denemarken) naar Dover (Engeland). Andere havens op deze route zijn Warnemunde (Berlijn – Duitsland), Stockholm (Zweden), Helsinki (Finland), St. Petersburg (Rusland) en Tallinn (Estland).

De nieuwe routes van Disney Cruise Line kunnen vanaf 14 april 2016 via ons geboekt worden. Neem hiervoor contact met ons op.

 

 

Bekijk hier alle cruises met Disney Cruise Line

Meer Nieuws

Terug naar nieuwsoverzicht


Meer Persberichten

Terug naar persberichten