Disney biedt unieke Halloween op zee

21 / 06 / 2018 | Zeetours Blog-Disney-Halloween-Cruises

Disney Cruise Line staat bekend om haar themafeesten aan boord. Ook dit jaar wordt er een speciaal themafeest gehouden. Disney Cruise Line kondigde aan dat het zijn schepen dit najaar voor Halloween-activiteiten zal veranderen. Haar schepen worden versierd met speciale decoraties en er zullen unieke menu-items in de restaurants te vinden zijn. Daarnaast zullen er angstaanjagend leuke evenementen, activiteiten en themafeesten georganiseerd worden.

De “Halloween on the High Seas” zal plaatsvinden op de meeste afvaarten aan boord van de Disney Dream, Disney Fantasy, Disney Wonder and Disney Magic van september tot oktober. De festiviteiten omvatten levendig entertainment en een uitgebreide inrichting, waaronder The Pumpkin Tree, die op magische wijze de hele cruise verandert.

Speciale Halloween activiteiten aan boord

De onderstaande Halloween activiteiten worden speciaal voor de cruises tussen september en oktober georganiseerd. Zo kunt u naar Mickey’s Mouse-querade Party, een feest met diverse spellen, dansactiviteiten en snoep! De geliefde en beroemde Disney-personages zijn speciaal voor de gelegenheid in Halloween-kostuum gekleed. Zij zijn ook aanwezig en zullen de gasten vergezellen op het kostuumfeest.

Met A Nightmare Before Christmas—Sing and Scream bent u zelf actief. Het is een interactieve filmervaring met als afsluiting een meet-en-greet met filmfiguren Jack Skellington en Sally. In Haunted Stories of the Sea komen passagiers samen onder de sterren om verhalen over de zee te horen. Deze griezelige verhalen worden verteld door een mysterieuze zeekapitein.

Om gasten in de griezelige stemming te brengen, zullen er gethematiseerde Halloweenfilms gedraaid worden op het scherm bij het zwembad en in de hutten. In het atrium kunt u het mysterieuze Creepy Cabaret bezoeken, waarbij livemuziek wordt opgevoerd door een groep spookachtige muzikanten.

Dat Halloween niet alleen voor kinderen is, bewijst het feest Halloween Isn’t Just For Kids. Hier wordt speciaal voor alle volwassenen divers entertainment in de avond georganiseerd. De omgeving wordt griezelig gemaakt en maakt plaats voor een kostuumwedstrijd en een schurkenachtervolging op de dansvloer.

Speciale Halloweendiners

Het blijft niet alleen bij griezelige activiteiten; ook de diners worden volledig in Halloween-stijl geserveerd. De chef-koks van Disney Cruise Line zullen een aantal speciale traktaties voor Halloween voorbereiden. Zo zullen er mysterieuze lekkernijen beschikbaar zijn, inclusief chocoladetaart met pompoenvulling, spinnenkoekjes en ‘Spooky Juice’. Meer spookachtig plezier omvat het maken van maskers en een spookachtige overname van scheepsaankondigingen.

Meer aanbod van Disney Cruise Line bij Zeetours Cruises vindt u hier!

Meer Nieuws

Terug naar nieuwsoverzicht


Meer Persberichten

Terug naar persberichten