Crown Princess uit het droogdok: dit is nieuw

07 / 06 / 2018 | Zeetours Blog-Crown-Princess

De Crown Princess is uit het droogdok na een 10-daagse renovatie in Freeport, de Bahama’s. De renovatie valt onder het vernieuwingsprogramma “Come Back New Promise”, welke meer dan $450 heeft geïnvesteerd in de vloot van Princess Cruises. Onder andere de Salty Dog Grill, Club Class Mini Suites en de Camp Discovery Youth & Teen Center is toegevoegd aan het schip. Tijdens de renovatie hebben vier al fresco eetgelegenheden een naamswijziging en update gekregen.

The Salty Dog Grill

Deze nieuwe al fresco eetgelegenheid vervangt het Trident Grill. Hier kunnen passagiers genieten van diverse burgers of kiezen uit het Street Taco menu. Dit laatste menu bevat gegrilde kip met limoen of geroosterde zoete aardappel met groene chili. Tegen een kleine vergoeding kunnen passagiers de “Ernesto burger” verkrijgen, van Chef Ernesto Uchimura. De friet is bedekt met chili en kaas of spek en kaas. Ook staan er hot dogs op het menu.

Slice

Het voormalige Prego Pizzeria is ingeruild voor Slice. De nieuwe gerechten op het menu bevatten Focaccia pizza met marinara saus, gehaktballen en kaas en een Stromboli Calzone met diverse vlees en kaas. Ook kunnen de passagiers een Californische toast met avocado of caprese verkrijgen.

Coffee & Cones

Coffee & Cones vervangt de Sundaes Ice Cream Bar. Hier zijn gratis hoorntjes beschikbaar, speciale koffies en tegen een kleine vergoeding ijswafels.

The Mix

De bar aan het zwembad stond bekend als de Mermaid Tale, wat tegenwoordig The Mix heet. Deze bar heeft diverse kleine aanpassingen gekregen.

Extra vernieuwingen Crown Princess

Daarnaast heeft Princess Cruises nieuwe Club Class Mini-Suites toegevoegd met nieuwe voorzieningen en exclusief dineren. Ook is er een nieuwe premium hutcategorie toegevoegd. Princess Cruises is nog bezig met het renoveren en vernieuwen van de kinderfaciliteiten. Het nieuwe Camp Discovery is ontworpen samen met Discovery TV Channel. De transformatie zal in het begin van de zomer compleet rond zijn.

De Crown Princess krijgt ook nog nieuwe winkels, waaronder de Shops of Princess, Effy Fine Jewelry en de Logo shop. Vervolgens komt er een aangepaste Casino met nieuw tapijt, nieuwe belichting en televisieschermen bij de bar. Ten slotte heeft de Lotus Spa & Fitness Center een upgrade gekregen.

De Crown Princess zal in de zomer rond de Middellandse Zee varen, voordat zij doorvaart naar de Caraïben in het herfst- en winterseizoen. Nieuwsgierig geworden naar de nieuwe Crown Princess? Bekijk het aanbod van Zeetours Cruises hier!

Meer Nieuws

Terug naar nieuwsoverzicht


Meer Persberichten

Terug naar persberichten