Costa lanceert MyCosta Mobile app

07 / 02 / 2014 | Zeetours

Nieuwe mobiele app Costa Cruises.

Costa Cruises heeft zojuist bekend gemaakt dat zij met een nieuwe mobiele app komt, genaamd MyCosta Mobile. Middels deze innovatie applicatie, gaat Costa Cruises haar klanten de mogelijkheid bieden om geheel kosteloos onderling contact met elkaar te houden aan boord van haar cruiseschepen. Een uniek en nog niet eerder vertoond initiatief in de cruisebranche, dat naar verwachting van cruisespecialist Zeetours Cruises hoogstwaarschijnlijk binnen afzienbare tijd navolging zal gaan krijgen vanuit concurrerende rederijen.

Gratis onderling bellen met een smartphone

De speciale Costa applicatie voor zowel smartphones als tablets, biedt de passagiers de mogelijkheid om onbeperkt met elkaar te bellen en te sms’en zonder dat daar kosten voor worden berekend. Kosten welke normaliter gezien de relatief dure satellietverbindingen, behoorlijk kunnen oplopen. De gebruiksvriendelijke app is te downloaden in de App store of de Play store van Google. Vervolgens dient er slechts verbinding te worden gemaakt met het WiFi netwerk van het schip en moet men zich registreren, waarna MyCosta Mobile gereed is voor gebruik.

MyCosta Mobile is te gebruiken met de meest gangbare smartphones en tablets, mits deze gebruik maken van het Android 2.3 besturingssysteem (of latere versies) of van iOS 5.0 (of hogere versies) voor iPhone en iPad. De MyCosta Mobile app kan op zes verschillende talen worden ingesteld: Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans en Portugees. Een Nederlandstalige versie is op dit moment niet beschikbaar.

Beschikbaar aan boord van alle 14 Costa schepen

Aan boord van alle 14 Costa schepen, welke in het assortiment van cruisespecialist Zeetours Cruises worden aangeboden, is de applicatie beschikbaar. Behalve voor het onderling met elkaar contact houden aan boord, kan er ook gebeld worden naar bijvoorbeeld de restaurants, of kan de app gebruikt worden om bijvoorbeeld een reservering voor de Spa te maken, of een excursie vast te leggen via het excursie kantoor aan boord.

Meer Nieuws

Terug naar nieuwsoverzicht


Meer Persberichten

Terug naar persberichten