Celebrity Century verlaat vloot

19 / 02 / 2014 | Zeetours Celebrity-Cruises-Celebrity-Century-Mallorca-3

Celebrity Century verlaat vloot in 2015

Zojuist heeft rederij Celebrity Cruises bevestigd dat haar 1.814 passagiers schip Celebrity Century, in April 2015 haar vloot zal gaan verlaten. Hoewel Celebrity Cruises het na het vertrek van de Century met een schip minder moet doen, blijft er een nog altijd imposante vloot achter.

Imposante vloot met 10 schepen

Na het vertrek van de Century blijven er nog altijd 10 prachtige schepen over in de vloot van Celebrity Cruises. Vijf schepen in de Solstice klasse en vier Millennium klasse schepen. Vreemde eend in de bijt is de Celebrity Xpedition, een luxe expeditieschip voor slechts 98 passagiers, dat prachtige cruises naar de Galapagos Eilanden maakt. Er zijn geen actuele nieuwbouw plannen om de vloot verder uit te breiden.

Toekomst Century

Celebrity Cruises heeft nog niet officiëel aangekondigd wat het met de Century van plan is, hoewel er geruchten gaan dat het schip zal gaan varen voor Croisieres de France, dat net als Celebrity Cruises deel uitmaakt van de Royal Caribbean Cruises Ltd. groep.

Laatste kans

Voor diegenen die nog één keer met de Celebrity Century willen varen, biedt cruisespecialist Zeetours Cruises de mogelijkheid om in 2014 vanuit het Canadese Vancouver, naar het unieke vaargebied Alaska te koersen. Voor het laatste seizoen staat tevens al een speciale 15-daagse afvaart naar Azië gepland. Celebrity’s President en CEO Michael Bayley is één van de prominenten die op de voorlopige passagierslijst hiervoor staat. Meer informatie kunt u opvragen bij de cruisespecialisten van Zeetours Cruises.

Meer Nieuws

Terug naar nieuwsoverzicht


Meer Persberichten

Terug naar persberichten