Carnival Vista’s eerste staal gesneden

25 / 02 / 2014 | Zeetours

Eerste staal gesneden Carnival Vista

Afgelopen week is op de Fincantieri scheepswerf in het Italiaanse Monfalcone het eerste staal gesneden voor het allernieuwste Funship van Carnival Cruise Lines, de Carnival Vista, die gepland staat om in april 2016 haar eerste afvaart te gaan maken.

Twee jaar tot eerste afvaart

Na het memorabele moment van het snijden van het eerste staal, starten de technici van de gerenommeerde scheepswerf Fincantieri met de bouw van de Carnival Vista. Een uniek schip voor circa vierduizend passagiers met een brede variëteit aan verschillende restaurants, bars en andere entertainment opties die deel uitmaken van het zogenaamde Funship 2.0 programma van Carnival Cruise Lines. Daarnaast komen er een aantal, nog nader bekend te maken, unieke faciliteiten, die het nieuwe schip gaan onderscheiden van haar zusterschepen uit de vloot.

Het 25e schip uit de vloot

De Carnival Vista wordt het 25e schip in de vloot van rederij Carnival Cruise Lines. Haar thuishaven, de te varen routes van het schip, alsmede informatie over inrichting en faciliteiten aan boord, worden op een later tijdstip door de rederij bekend gemaakt en zullen uiteraard zo snel mogelijk op de website van Zeetours Cruises worden gepubliceerd.

Meer Nieuws

Terug naar nieuwsoverzicht


Meer Persberichten

Terug naar persberichten