Carnival lanceert nieuwe app op Carnival Breeze

16 / 01 / 2015 | Zeetours

Carnival Cruise Line heeft een nieuwe app gelanceerd voor haar gasten aan boord van de Carnival Breeze. De app geeft toegang tot een grote hoeveelheid informatie om de hoeveelheid ‘fun’ aan boord te maximeren. De app heeft ook een chat functie waarmee gasten onderling aan boord contact kunnen houden. Gasten betalen hiervoor per cruise een vast bedrag van $ 5,-.

Carnival heeft ook een test gedaan met een verbeterde internetverbinding aan boord van de Carnival Freedom, Carnival Breeze en Carnival Sunshine. De bandbreedte is enorm verhoogd en er is een speciaal social-media pakket samengesteld waarmee voor $ 5,- per dag of $ 25,- per cruise onbeperkt gebruikt kan worden gemaakt van Twitter, Facebook, Instagram en Snapchat.

“Consumenten verwachten een steeds hoger niveau in ‘connectivity’, zelfs tijdens hun vakantie. Deze nieuwe verbetering geven onze gasten niet alleen toegang tot handige tools om hun cruise-ervaring te verbeteren, maar tevens een betaalbare manier om contact tehouden met vrienden en familie’, aldus Gus Antorcha, Senior Vice President Guest Commerce.

Meer Nieuws

Terug naar nieuwsoverzicht


Meer Persberichten

Terug naar persberichten