Beste cruiseaanbieder 25 keer op rij

03 / 02 / 2014 | Zeetours

Zeetours Cruises wint voor de 25e keer de reisveer

Nooit eerder werd een Nederlandse reisorganisatie, zonder onderbreking, 25 keer op rij beloond met de reisveer voor beste cruiseaanbieder, dé onderscheiding als beste specialist in haar vakgebied.

Zeetours Cruises heeft, tijdens de vakantiebeurs in Utrecht, voor de 25e keer op rij de prestigieuze ‘reisveer’ voor beste cruiseaanbieder gewonnen. Een ongeëvenaarde prestatie want geen enkele reisorganisatie won een reisveer vanaf de start van de reisveren verkiezing zonder onderbreking.

Beste cruiseaanbieder door specialisme en klantgerichtheid

Uit recent onderzoek blijkt dat de klanten van Zeetours Cruises de service, de specialistische kennis, het
uitgebalanceerde aanbod van comfort tot luxe, de website en de brochure, zeer hoog waarderen. Een enorme klantgerichtheid, opgebouwd sinds de oprichting van Zeetours Cruises in 1962, ligt hieraan ten grondslag.

Zeetours Cruises biedt ruim 20 verschillende rederijen aan, in zowel het standaard-, premium- als ultraluxe segment. De ruim 30 ervaren cruisespecialisten bij Zeetours kennen de meeste rederijen en schepen persoonlijk en geven met veel enthousiasme een professioneel en onafhankelijk advies, waar ter wereld u ook wilt gaan varen.

Het aanbod van Zeetours Cruises is terug te vinden in de brochures van Zeetours, maar ook op de website kunt u een ruim assortiment aan cruises terugvinden, met uitgebreide beschrijvingen, foto’s en zelfs online video’s.

25 weken lang speciale ‘veren’ akties

“Wij zijn zeer vereerd met deze ‘zilveren’ onderscheiding als beste cruiseaanbieder. Om dit met onze klanten te vieren starten wij met een 25 weken durende actie met aantrekkelijke cruise gerelateerde prijzen” zegt Marcel von Rotz, directeur van Zeetours Cruises. “Naast een doorlopende verhalen- en fotowedstrijd, met als hoofdprijs een cruisevakantie voor twee personen, komen wij wekelijks met nieuwe wisselende akties. Twee willekeurige voorbeelden zijn een ebook tegoed bij  cruises langer dan 25 dagen, of een speciale korting voor klanten die een 25-jarig jubileum vieren, aldus von Rotz.”

De speciale verenakties worden door Zeetours Cruises in het najaar afgesloten met een spetterend evenement in het Maritiem Museum in Rotterdam, waar momenteel een speciale tentoonstelling over cruisevakanties wordt vertoond, met de passende naam Zeekastelen.

Meer Nieuws

Terug naar nieuwsoverzicht


Meer Persberichten

Terug naar persberichten