Azamara Pursuit nu te boeken bij Zeetours!

18 / 01 / 2018 | Zeetours Azamara-Pursuit-Blog-formaat

De luxe rederij Azamara Club Cruises heeft haar vloot uitgebreid met de komst van de Azamara Pursuit. De Azamara Pursuit komt vanaf maart 2018 in de vaart en is vanaf vandaag te boeken bij Zeetours!

Het nieuwe schip is vergelijkbaar met zusterschepen Azamara Journey en Azamara Quest. Daarnaast zal het de Azamara Pursuit -net als haar zusterschepen- unieke en kleinere havens aandoen, waar grote cruiseschepen onmogelijk kunnen aanleggen. Door de komst van de Azamara Pursuit is het mogelijk voor Azamara Club Cruises om passagiers te verrijken met het aandoen van de meest unieke bestemmingen in de wereld. Zo zal het schip Antofagasta (Chili), Lima (Peru) en het Beaglekanaal aandoen, allen nieuwe Zuid-Amerikaanse bestemmingen voor Azamara Club Cruises. Daarnaast zal de Azamara Pursuit langer in diverse havens blijven liggen, een ultieme kans voor passagiers om de bestemming goed te ontdekken.

Het schip is qua inrichting gelijk aan die van de Journey en de Quest; passagiers krijgen het gevoel alsof ze in een boetiekhotel overnachten.

Passagiers kunnen van een klassiek diner genieten in het Discoveries Restaurant en vervolgens genieten van een (non-)alcoholisch drankje in de Discoveries Bar. Ook kan men ervoor kiezen om te dineren in het Windows Café en The Patio. Frozen yoghurt kan verkregen worden bij Swirl & Top.

Daarnaast kunnen passagiers een duik nemen in het zwembad, individueel en in groepsverband sporten in het Fitness Center en ultiem ontspannen in de exotische Sanctum Spa.

Ook zo enthousiast geworden over dit nieuwe schip? Bekijk dan snel alle cruises met de Azamara Pursuit!

Meer Nieuws

Terug naar nieuwsoverzicht


Meer Persberichten

Terug naar persberichten