Allure of the Seas naar Europa

05 / 02 / 2014 | Zeetours

Allure of the Seas gehele zomer in Europa

Goed nieuws voor cruiseliefhebbers. De Allure of the Seas, dat samen met haar zusterschip de Oasis of de Seas één van ’s werelds grootste cruiseschepen is, vaart in 2015 het gehele zomerseizoen wekelijks vanuit Europa!

Cruises vanuit Barcelona

Vanuit het Spaanse Barcelona zal de Allure of the Seas vanaf zondag 24 mei 2015, wekelijks varen naar Mallorca, Marseille, La Spezia, Civitavecchia (Rome) en Napels. Met recht een zeer afwisselende cruise in de Middellandse Zee te noemen.

Uniek schip

De Allure of the Seas kan met recht een spectaculair schip genoemd worden. Het varende resort kent een zevental zogeheten ‘neighbourhoods’, met elk hun eigen kenmerken zoals een werkende draai carrousel, een uitgebreid Aquatheater en het bij cruiseliefhebbers populaire Central Park, een heus park aan boord van het schip, compleet met tropische vegetatie en leuke restaurants en barretjes. Ook uniek zijn de 25 meter lange Zip Line en de Rising Tide bar. Liefhebbers van entertainment kunnen terecht in het showtheater aan boord van de Allure of the Seas, waar spetterende musical van Broadway niveau te zien zijn.

Boekbaar vanaf 18 februari

Voor boekingen voor de afvaarten van de Allure of the Seas naar Europa, of voor andere cruises met Royal Caribbean, kunt u vanaf 18 februari telefonisch terecht bij de cruisespecialisten van Zeetours Cruises. Heeft u reeds eerder met Royal Caribbean gevaren en bent u Crown & Anchor Society lid? In dat geval kunt u al vanaf 12 februari a.s. bij Zeetours terecht om uw cruise met de Allure of the Seas vroegtijdig vast te leggen.

Meer Nieuws

Terug naar nieuwsoverzicht


Meer Persberichten

Terug naar persberichten