AIDAprima krijgt schaatsbaan

30 / 12 / 2014 | Zeetours AIDA-AIDAprima-Schip-1

Aida Cruises biedt gasten aan boord van het nieuwste schip, de AIDAprima, een heuse schaatsbaan. Daarop kan in het winterseizoen worden geschaatst en ijshockey of curling worden gespeeld. Het schip wordt volgend jaar in gebruik genomen en maakt op 1 oktober 2015 haar eerste cruise.

De schaatsbaan van 200 vierkante meter maakt onderdeel uit van het uitgebreide aanbod aan sport- en entertainment dat de boventoon moet gaan voeren op het schip en is in het winterseizoen beschikbaar. Rond de feestdagen vindt om de schaatsbaan heen ook een Kerstmarkt plaats.

Naast de ijsbaan wordt ook de Aida Racer, een waterglijbaan over drie dekken, één van de eyecatchers op de Prima. Ook biedt het nieuwe vlaggenschip een golfkooi, basketbalveld en joggingparcours en talloze andere faciliteiten.

De eerste cruise gaat van 1 oktober tot 20 november 2015 van Japan naar Dubai. Daarna komt het schip in maart 2016 vanuit Dubai naar thuishaven Hamburg. In 2016 wordt ook Rotterdam aangedaan als onderdeel van een zevendaagse reis van Hamburg naar Southampton, Le Havre en Zeebrugge.

Meer Nieuws

Terug naar nieuwsoverzicht


Meer Persberichten

Terug naar persberichten