2,5 miljoen dollar voor opbouw Caribbean na orkaan Irma & Maria

22 / 02 / 2018 | Zeetours blog-NCL-hulp-na-orkaan

Norwegian Cruise Line heeft bekend gemaakt dat zij 2,5 miljoen dollar heeft opgehaald voor de opbouw van de Caribbean. De rederij had een doelstelling om $2,5 miljoen op te halen voor het noodhulpprogramma Hope Starts Here. De donaties zijn ontvangen van teamleden, loyale gasten, reis- en zakelijke partners van Norwegian Cruise Line. Het werkt samen met All Hands and Hearts – Smart Response om het herstel van veilige scholen op te bouwen na de verwoestende orkanen Irma & Maria van eind vorig jaar.

Het Hope Starts Here-programma werd eind september 2017 al gelanceerd om directe hulp te verlenen in Key West. Ook schonk het programma aandacht aan scholen en de kritieke infrastructuur op getroffen eilanden in het Caribisch gebied, waaronder Puerto Rico, St. Thomas, St. Maarten en Tortola.

Frank del Rio, president en CEO van Norwegian Cruise Line Holdings, laat weten erg blij te zijn met het bereiken van de doelstelling. Hij wil iedereen hartelijk danken die heeft bijgedragen aan deze inspanningen om hulp te bieden in de getroffen gebieden. Zonder ieders vrijgevigheid had dit doel niet bereikt kunnen worden.

Ook Petra Nemcova, mede-oprichter van All Hands and Hearts – Smart Response, is blij en dankbaar met de gulle bijdrage van Norwegian Cruise Line. Dankzij de steun van de rederij kon er direct hulp worden verleend na de orkaan Irma op de Florida Keys, de Amerikaanse Maagdeneilanden en Britse Maagdeneilanden. Na de orkaan Maria kon er hulp aan Puerto Rico verleent worden. Zo wordt er na beide orkanen een tastbare verandering in gang gezet voor vele gezinnen.

Meer Nieuws

Terug naar nieuwsoverzicht


Meer Persberichten

Terug naar persberichten