Cruisetrend 2014: Dansen op Zee

31 / 12 / 2013 | Zeetours

Dé cruisetrend van 2014 op entertainment vlak volgens cruisespecialist Zeetours Cruises : Dansen op Zee.

De laatste ontwikkeling op dit vlak, aldus Zeetours Cruises directeur Marcel von Rotz, speelt zich af aan boord bij Holland America Line, één van de populaire rederijen in het aanbod van marktleider Zeetours Cruises.

Met een forse uitbreiding van haar Dancing with the Stars programma naar alle 15 schepen, speelt Holland America in op de toenemende populariteit van dansprogramma’s. Volgens Richard Meadows, Executive Vice President Marketing, Sales & Guest Programs, wordt de hedendaagse cruiser steeds veeleisender op het vlak van entertainment. “Je hebt de standaard ingrediënten tijdens een cruisevakantie die fantastisch zijn, zoals de romantiek van de zee, de culinaire verzorging en ontspanning. Echter de verwachtingen van klanten op het vlak van hun ervaringen aan boord hebben zich, met name rondom entertainment en culinaire aspecten, de afgelopen jaren sterk ontwikkeld. Niet alleen binnen de cruisemarkt, maar in de totale reisindustrie.” Als antwoord op deze ontwikkeling heeft Holland America Line veel tijd en energie gestoken in nieuwe ontwikkelingen, waaronder het Dancing with the Stars programma. Hierbij krijgen deelnemers gratis danslessen, gebaseerd op dansen uit het gelijknamige populaire Amerikaanse ABC-programma. Aansluitend kunnen zij desgewenst meedoen aan een echte Dancing with the Stars wedstrijd, compleet met een professionele jury. Komen zij de eerste ronde door, dan worden ze gekoppeld aan professionele dansers, waarna er op basis van behaalde punten een cruisekampioen wordt gekozen. Eind november 2014 wordt er per schip de winnaar met de hoogste score van alle afvaarten gekozen, die de kans krijgt om deel te nemen aan een ‘kampioen cruise’ in december, met als ultiem doel de titel van ‘overall champion’.

Het ‘Dancing with the Stars’ programma speelt zich af op alle 15 Holland America Line schepen t/m het najaar van 2014. Afhankelijk van schip vindt de laatste editie plaats tussen 21 september en 22 oktober 2014.
Meer informatie over deze cruisetrend én andere trends kunt u inwinnen bij de specialisten van Zeetours Cruises.

Meer Nieuws

Terug naar nieuwsoverzicht


Meer Persberichten

Terug naar persberichten