Majestic Princess in 2017 naar Europa en Azië

24 / 11 / 2015 | Zeetours

Princess Cruises heeft bekend gemaakt dat in 2017 de nieuwe Majestic Princess in haar eerste seizoen een aantal Middellandse Zee cruises zal maken. De Majestic Princess (3.560 gasten) vaart 4 april 2017 tijdens een 5-daagse cruise vanuit Civitavecchia richting de Adriatische Zee. Daarna maakt het schip tot en met 14 mei 2017 7-, 14-, 21- of 28-daagse cruises in de Middellandse Zee. Vanaf de zomer van 2017 wordt het Chinese Shanghai haar thuisbasis. De Majestic Princess wordt momenteel gebouwd op de scheepswerf van Fincantieri in Italië.

Princess Cruises heeft naast de Majestic Princess nog een aantal schepen in de zomer van 2017 in Europa.

De Royal Princess vaart net als de Majestic Princess in de Middellandse Zee. De Regal Princess keert terug naar Noord-Europa samen met de Crown Princess en Pacific Princess. Zij bieden cruises naar Scandinavië en de Oostzee met onder andere een tweedaags bezoek (inclusief overnachting) aan in het Russische St. Petersburg.

De Caribbean Princess en ook de Pacific Princess maken een aantal mooie routes rondom Groot-Brittannië waarbij ook het beroemde Edinburgh Military Tattoo festival bezocht kan worden. De twaalfdaagse routes zijn inclusief een bezoek aan Belfast tot ‘s avonds laat en op bepaalde reizen ook een overnachting in Dublin. Tot slot cruisen de Crown Princess en Pacific Princess een aantal keer naar IJsland, Noorwegen en de Noordkaap.

Meer Nieuws

Terug naar nieuwsoverzicht


Meer Persberichten

Terug naar persberichten